728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

    Εφημερίδα καλεί τους πολίτες να ρίξουν φόλες στα σκυλιά!

    Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει το εμετικό άρθρο της εφημερίδας των Βορείων Προαστίων ‘Ανεξάρτητος Παρατηρητής’ που προτρέπει ουσιαστικά τους πολίτες να ρίξουν φόλες στα αδέσποτα...
    Το άρθρο δημοσιεύθηκε σήμερα με τίτλο ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΦΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΤΕ! στην επίσημη ιστοσελίδα της εφημερίδας στο διαδίκτυο και αποτελεί... μάλιστα το κεντρικό θέμα!
    Μπορείτε να διαμαρτυρηθείτε κι εσείς στους ιθύνοντες της εν λόγω εφημερίδας στέλνοντας ένα απλό e-mail στο ind.observer@gmail.com.
    Το Petfriends.gr το έχει ήδη πράξει ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ από τους υπευθύνους της ιστοσελίδας να κατεβάσουν ΑΜΕΣΑ το εμετικό άρθρο!


    Διαβάστε και βγάλτε τα συμπεράσματα σας…

    Αδέσποτο σκυλί μεγάλου μεγέθους (μαυριδερού χρώματος) δάγκωσε περιπατητή στο τέρμα της οδού Κορυτσάς, λίγα μέτρα μακρύτερα από το συντριβάνι του δημοτικού πάρκου Παπάγου.
    "Με πλησίασε από πίσω και με δάγκωσε ύπουλα", λέει ο κύριος Σταύρος, καθημερινός περιπατητής σε Χολαργό-Παπάγου και συνεχίζει. "Τον αντιλήφθηκα τελευταία στιγμή και πρόλαβα να τραβήξω το πόδι μου λίγα χιλιοστά πριν τα δόντια του μού κόψουν σάρκα από το πόδι μου. Το παντελόνι μου όμως το αχρήστευσε. Αν μου δάγκωνε τη σάρκα, θα έτρεχα να πάρω καραμπίνα να το σκοτώσω".
    Ο συγκεκριμένος αδέσποτος σκύλος, όπως πληροφορηθήκαμε, έχει δαγκώσει και άλλους περαστικούς ενώ τυγχάνει της φροντίδας κυρίας που διαμένει σε παρακείμενη μονοκατοικία, η οποία και τον ταϊζει καθημερινά!!
    "Να τον πάρεις στο σπίτι σου γιατί τον ταϊζεις εσύ και να τον προσέχεις", είπε στην κυρία ο κ. Σταύρος. Η γυναίκα όμως του αντέτεινε: "Έχω ειδοποιήσει τον Δήμο να τον παραλάβει αλλά δεν έχει έρθει"!
    Η γυναίκα τον φροντίζει μεν αλλά το σκυλί είναι επικίνδυνο για τους ανυποψίαστους περαστικούς.
    Πού είναι ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού; Πού είναι οι φιλοζωϊκές οργανώσεις;
    Είναι δυνατόν να τρέμει ο κόσμος να βγει από το σπίτι του και να περπατήσει στους δρόμους του Χολαργού-Παπάγου; Πρέπει να ζούμε με το φόβο του αδέσποτου σκύλου; Δεν μας φτάνουν τόσες άλλες έγνοιες και σκοτούρες;
    Προχθές βράδυ, ο εκδότης του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή" κάνοντας τζόκινγκ δέχθηκε επίθεση μεγάλου σκύλου!
    Θα φταίνε μετά εάν κάποιοι οργισμένοι-αγανακτισμένοι, ρίξουν φόλες στα κωλόσκυλα;
    Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού, οι φιλοζωϊκές οργανώσεις και οι υπεύθυνοι ιδιοκτήτες των σκυλιών αν δεν τα μαζέψουν, θα υπάρξουν άσχημες αντιδράσεις.
    Πάνω από τα σκυλιά είναι οι άνθρωποι. Έτσι;
    petfriends.gr
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    27 σχόλια:

    1. Εύγε στον Δημοσιογράφο την πρώτη φόλα να την φάει αυτός...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Μπράβο στον δημοσιογράφο... να φανταστώ ψηφίζει ΧΑ, τον ενοχλούν τα παιδάκια που παίζουν και οι άνθρωποι με αναπηρίες. Ζούμε τραγικές εποχές!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις
      1. σίγουρα ΧΑ, τον πρόδωσε αυτό το "μαυριδερού χρώματος"

        Διαγραφή
      2. Μα πόσο γελοίος είσαι...Του ΣΥΡΙΖΑ είναι!!!

        Διαγραφή
      3. Μα πόσο γελοίος είσαι...Του ΣΥΡΙΖΑ είναι!!!

        Διαγραφή
    3. ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΑΓΚΩΣΕ...ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΡΙΞΟΥΝ ΦΟΛΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ!!ΟΙ ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ ΤΩΝ "ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ"!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. την πρώτη φόλα να την φάει το παιδί του..

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. Φόλα στο κωλόπαιδό του και στη μάνα του.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. βάλτε το άρθρο όπως είναι στην εφημερίδα ακόμα και το όνομα του.Αφού μπορεί να λέει την γνώμη του και να προκαλεί, μπορεί να δείξει και την ταυτότητα της ανανδρείας του...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    7. "Κωλόσκυλο" είσαι εσύ παλιάνθρωπε που θες να λέγεσαι "δημοσιογράφος"!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    8. "Κωλόσκυλο" είσαι εσύ παλιάνθρωπε που θες να λέγεσαι "δημοσιογράφος"!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    9. "Κωλόσκυλο" είσαι εσύ παλιάνθρωπε που θες να λέγεσαι ¨δημοσιογράφος"!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    10. "Κωλόσκυλο" είσαι εσύ παλιάνθρωπε που θες να λέγεσαι ¨δημοσιογράφος"!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    11. "Κωλόσκυλο" είσαι εσύ παλιάνθρωπε που θες να λέγεσαι ¨δημοσιογράφος"!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    12. "Κωλόσκυλο" είσαι εσύ παλιάνθρωπε που θες να λέγεσαι "δημοσιογράφος"!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    13. {Πάνω από τα σκυλιά είναι οι άνθρωποι. Έτσι;}
      ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΥΠΑΡΞΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ..
      ΑΝ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΙΟΛΑΣ,ΣΤΟ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ ΜΟΝΟ ΤΑ ΖΩΑ ,ΔΥΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΕΒΑΖΑ,ΚΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    14. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΡΙΞΟΥΝ ΦΟΛΕΣ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΑΞΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΕΝΟΙΑΖΕ.
      ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΑΓΚΩΘΕΙ Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΔΙΝΑΝ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ" ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!#$@#%$%

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    15. MENEI KANEIΣ ΑΦΩΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΑΘΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ; ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ "ΕΠΙΘΕΣΗ" ΣΤΟΝ "ΚΥΡΙΟ" ΣΤΑΥΡΟ ΘΑ ΟΦΕΙΛΟΤΑΝ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΔΕΧΤΗΚΑ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΦΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΦΟΝΕΥΟΥΝ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΟΠΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΦΟΝΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ. ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΕΠΑΓΡΥΠΝΟΥΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    16. ηθελα να ξερα ποιος καριολης εγραψε αυτες τις παπαριες. τι νομιζουν ρε; οτι τα σκυλια ειναι αντικειμενα και επειδη δεν τα γουσταρουν αυτοι πρεπει να τα σκοτωσουν; καταλαβαινουν οτι παρακινουν και αλλους αμυαλους σαν κι αυτους να πραξουν φονο; ΦΟΝΟ ΝΑΙ. τα σκυλια ρε μαλακες ειναι ζωντανα πλασματα ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΑΣ.ειμαι σιγουρος οτι ο πανιβλακας που δεχτηκε ''επιθεση'' θα εκανε κατι του σκυλιου δεν υπαρχει περιπτωση. ετσι και ριξουν φολες οι γαμιολιδες τελικα να ξερουν οτι θα εχουν να κανουν με τον νομο. :D

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    17. Άχρηστοι...δεν υπάρχουν λόγια για τις απόψεις σας , κρίμα που περνάτε τις καφρίλες σας και στα παιδάκια ,εύχομαι να υπάρξει πραγματική παιδεία κάποτε για τα ζώα , φυσικά προυποθέτει να έχετε εξαφανιστεί εσείς !

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    18. ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΕΙ ΣΤΟ BLOG ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑ ΤΙ "ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ" ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ. Χ.Α. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ... ΑΦΟΥ Η ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ BLOG, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΝ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ κα ΠΟΥΛΤΙΔΟΥ, επικεφαλής της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας !

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    19. ΦΑΕ ΕΣΥ ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ ΑΛΗΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙΣ ΣΕ ΘΑΝΑΤΩΣΕΙΣ ΖΩΩΝ...ΤΟΜΑΡΙ

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    20. Oxi vlamene dimosiografe tou kwlou katw apo ola ta zwa einai o anr8wpos gt einai to xyrotero zwo ap'ola. Sumfwnw me to oti prepei na ginei me ta skylia pou epiti8onte alla oxi k fwla. Fwla na fas esy k na psofiseis k dn einai auta kwloskyla esu eisai enas malakas toukerata pou dn exeis ixnos a3ioprepias.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    21. φολα σε σενα στη μανα σου και στα παιδια σου ευχομαι με ολη μου την ψυχη.
      τολμα να κανεις καμια μαλακια και να δεις για ποτε θα σε περιμενω εξω απ το σπιτι σου με 2 δικηγορους

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    22. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΤΟ ΘΕΟ!!!!ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ!!!!ΚΥΡΙΕ ΕΚΔΟΤΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΣΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΥΛΙ Η ΖΩΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΣΥ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!!ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΚΑΚΟΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΙΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΖΩΑ!!!!ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΣΕ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΚΑΙ ΕΠΩΔΥΝΕΣ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ!!!!ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΕΙΣ ΦΟΛΑ????ΚΑΝΤΟ!!!!ΣΚΕΨΟΥ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΤΗΣ ΜΑΖΙ!!!ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΕΟΥΣ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΒΑΖΕΙΣ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ!!!ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΒΟΜΒΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ Η ΣΤΗ ΓΡΑΦΕΙΑΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΒΥΘΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΚΑΛΟΙ" ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΛΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΕΣΕΝΑ!!!!!ΓΙ ΑΥΤΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΙΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ!!!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΕΖΙΛΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ!!!!ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ..Η ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΖΩΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗΜΑ!!!ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΑΝ ΠΡΟΒΕΙΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ!!ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΗΜΕΝΩΝ ΑΥΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΟ ΣΩΣΕ ΤΑ!!!!ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΚΡΙΒΑ ΣΠΙΤΙΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!ΛΙΓΟ ΦΑΙ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΚΑΤΙ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΑΑΑΑΝΝΝ ΣΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΕΝΑ ΧΑΔΙ!!!!ΑΑΑΑΑΑΑΑ...ΚΑΙ...ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ!!!!ΑΥΤΑ ΚΑΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ!!!!ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΑΓΡΙΑ...ΛΥΚΟΙ...!!!!ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ!!!!ΑΡΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΠΑΡΤΗΝ ΠΑΝΩ ΣΟΥ!!!!ΜΗΝ ΤΗΝ ΡΙΧΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ!!!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    23. ΑΑΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΕ...ΕΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΜΑΘΕ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ!!!!ΟΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΡΕΩΣ ΓΝΩΣΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ ΝΑ ΛΕΓΕΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΛΛΑΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΙΣΧΡΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΣΟΥ!!!!

      ΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΣΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!!ΤΑ ΒΙΑΙΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΣΠΑΣΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΣΤΑΘΕΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ!!!!

      ΑΑΑ...ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ!!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    24. «Είμαι υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων, όπως και των δικαιωμάτων των ανθρώπων… αυτός είναι ο δρόμος του ολοκληρωμένου ανθρώπου», Αβραάμ Λίνκολν.
      -Γνώρισα τους ανθρώπους και αγάπησα τα ζώα.Μ. Λουντέμης
      ΠΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΦΤΗΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΣΥΡΙΖΑ, ΕΓΩ ΨΗΦΙΣΑ Χ.Α. ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΑΪΖΩ ΟΠΟΙΟ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΒΡΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΟΥ. ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΒΓΑΙΝΩ ΕΠΙ ΤΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΑΦΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΤΑ ΑΜΟΙΡΑ.ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΑ ΣΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ (ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΖΩΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗ)ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ Ο,ΤΙ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΡΟΥΧΑ, ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΑΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Item Reviewed: Εφημερίδα καλεί τους πολίτες να ρίξουν φόλες στα σκυλιά! Rating: 5 Reviewed By: Press-Gr
    Scroll to Top