728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

    Η Σάνυ ψάχνει ξανά για σπίτι...

    Η Σάνυ μας ξαναψάχνει σπιτάκι.
    Η κούκλα μετά από σχεδόν 1 χρόνο υιοθεσίας, μας επιστρέφεται πίσω.Τους λόγους δεν θα τους αναφέρουμε καν, δεν αξίζει να σημειωθούν.
    Ναι,το κορίτσι μας έγινε...
    παραπάνω από τα κιλά που υπολογίσαμε, όπως επίσης πέσαμε έξω και για το παρουσιαστικό της. Όμως αυτά συμβαίνουν, όταν πρόκειται για ημίαιμα και αδεσποτάκια. Από ότι βλέπετε και εσείς, έγινε πιο όμορφη από ότι υπολογίσαμε.
    Είναι ενός έτους και φέρνει σε καναδέζικο λυκόσκυλο.
     Η Σάνυ έχει προβλήματα συμπεριφοράς απέναντι σε ανθρώπους που δεν γνωρίζει και προς άλλα ζώα.
    Ψάχνει για υπεύθυνους γονείς που θα έχουν την διάθεση, την υπομονή και το χρόνο να εκπαιδευτεί και να κοινωνικοποιηθεί.
    Αν υπάρχει κάποιος που θέλει να της προσφέρει παντοτινό σπιτάκι ας καλέσει στο 6982461969 ή στο email dogs.adoptions@gmail.com.
    Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας. Βρίσκεται στην Λάρισα, αλλά μπορεί να μεταφερθεί οπουδήποτε βρεθεί το κατάλληλο σπίτι, μετά από συνεννόηση.
    Αριθμός microhip/microchip number: 941000015061732
    Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας Anim.A.L. (Animal Adoptions Larissa). Διάταξη αναγνώρισης σωματείου 354/2012. Για να ενημερωθείτε για την διαδικασία υιοθεσίας, δείτε εδώ: https://www.facebook.com/notes/φιλοζωικό-σωματείο-λάρισας-animal-animal-adoptions-larissa/διαδικασία-υιοθεσίας/497337733649019******************** Αν ενδιαφέρεστε να υιοθετήσετε κάποιο από τα ζωάκια μας, σας παρακαλούμε μην αφήνετε σχόλια στις κοινοποιήσεις, τρέχουμε πολλές αγγελίες και είναι πιθανόν να μην τα δούμε. Όσοι ενδιαφέρονται ας πάρουν τηλέφωνο στα νούμερα που αναφέρονται στην αγγελία
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Η Σάνυ ψάχνει ξανά για σπίτι... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top