728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

    Αναζητείται άνθρωπος που θα του χαρίσει αγάπη και φροντίδα...

    Ο Γκάρφιλντ βρέθηκε σε κλιμακοστάσιο πολυκατοικίας μέσα στο αίμα και το πύον όπου είχε κουρνιάσει για να αφεθεί. Μεταφέρθηκε... σε κλινική όπου διαγνώστηκε, Σύνδρομο Ιππουρίδας, με συπτώματα την δυσλειτουργία του ουροποιητικού που παρουσιάζεται ως απώλεια του πρωκτικού τόνου και αίσθησης. Έγιναν εγχειρήσεις για να καθαριστεί η περιοχή η οποία είχε τραυματιστεί, πιθανότατα από δάγκωμα σκύλου, ενώ ένα μεγάλο μέρος της αφαιρέθηκε.
    Οι επεμβάσεις διασφάλισαν την ζωή του αλλά το νευρολογικό πρόβλημα δυστυχώς είναι μη αναστρέψιμο με αποτέλεσμα την ακράτεια ούρων και κοπράνων και την ανάγκη άνθρωπος μία φορά την ημέρα να αδειάζει την κύστη του.
    Η κοπέλα που τον βρήκε δεν τον προσπέρασε και έδωσε αγώνα για να κρατηθεί στη ζωή. Αναζητείται άνθρωπος που θα δώσει αίσιο τέλος στην περιπέτεια του και θα του χαρίσει αγάπη και φροντίδα. Θα δοθεί σύμφωνα με όσα ορίζει ο νόμος, έστω και για να ζήσει περιορισμένος σε αυλή δεδομένου του προβληματός του.
    Κατά τα άλλα είναι μία απίστευτη Γκαρφιλντ-όφατσα, με μεγάλη όρεξη για φαγητό που σε κοιτά με ευγνωμοσύνη με τα θλιμμένα μάτια του.
    Τηλ. Επικοινωνίας 6947355504 (Μαρία Φλωρή)

    https://www.facebook.com/video.php?v=862275827135993&set=vb.100000607521989&type=2&theater
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Αναζητείται άνθρωπος που θα του χαρίσει αγάπη και φροντίδα... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top