728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

    Χαρίζεται πανέμορφο φουντωτό γατουλίνι...

    Χαρίζεται πανέμορφος φουντωτός μαυρόασπρος γατούλης περίπου 4 μηνών.
    Είναι λίγο φοβικός ακόμη μετά την περιπέτεια που πέρασε, αλλά μόλις νοιώσει ασφάλεια και αγάπη εμπιστεύεται, αφήνεται και γίνεται ...ένα ζυμαράκι.
    Είχε εγκλωβισθεί για 20 ημέρες σε διαχωριστικό παρτέρι της Μεσογείων στο ύψος του "Ιασώ" περίπου και δεν μπορούσε όπως ήταν φυσικό να περάσει ανάμεσα από τα αυτοκίνητα που έτρεχαν ιλιγγιωδώς.Φίλος μας γιατρός, με πλούσια εμπειρία στις γάτες, το τάιζε κάθε μέρα,αλλά ήταν αδύνατον να το πιάσει.
    Μετά από επανειλημμένες προσπάθειες των εθελοντριών μας με παγίδες και απόχες, στις μεταμεσονύκτιες ώρες που καταλάγιαζε λίγο η κίνηση των αυτοκινήτων,επιτέλους πιάστηκε
    στην γατοπαγίδα...
    Δικαιολογημένα το καημένο, μετά από τον τρόμο που έζησε όλες αυτές τις μέρες, να γίνει επιθετικό και φοβικό.Τώρα ξεπέρασε πλέον αυτό το σοκ, αλλά θέλει λίγο χρόνο, για να κερδίσει κάποιος την εμπιστοσύνη του και όταν συμβεί αυτό είναι τόσο μα τόσο τρυφερούλη και χουρχούρικο που δεν σου κάνει καρδιά να το αφήσεις από την αγκαλιά σου!!!
    Θα δοθεί στειρωμένο και εμβολιασμένο με υπεύθυνη δήλωση υιοθεσίας του Συλλόγου Φίλων των Ζώων Χαλανδρίου.
    Τηλ:2106814276, 6973698750 και 6979640320.
    Υ.Γ Έχει μια ιδιομορφία που εμείς τουλάχιστον πρώτη φορά την συναντήσαμε.Ενώ η πλάτη του είναι ολόμαυρη,βγάζει κάτω απο το μαύρο,άσπρο τρίχωμα.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Χαρίζεται πανέμορφο φουντωτό γατουλίνι... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top