728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

    Πρωταγωνιστές σε χριστουγεννιάτικες ταινίες...

    Αν θέλετε να παρακολουθήσετε κάποια χριστουγεννιάτικη ταινία με έναν τετράποδο πρωταγωνιστή, μπορείτε να επιλέξετε μία από αυτές που ακολουθούν.
    Στην ταινία ''12 Dogs of Christmas'' η Emma Conner παρουσιάζει με την βοήθεια 12 σκύλων το αληθινό νόημα των Χριστουγέννων. '' Α Dog named Christmas'' είναι μία άλλη, στην οποία o 20χρονος Todd αποφασίζει να υιοθετήσει για τα Χριστούγεννα έναν σκύλο από καταφύγιο αδέσποτων . Ο πατέρας του, όμως, είναι αρνητικός, επειδή φοβάται την απογοήτευση. Ο Todd δεν πτοείται και υιοθετεί τον Christmas, τον οποίο φέρνει στο σπίτι, προκειμένου να αποδείξει ότι μπορεί ο ίδιος να φροντίσει ένα ζωάκι.
    Μπορείτε να παρακολουθήσετε και την ταινία ''A Golden Christmas''. H Jessica επιστρέφει στο σπίτι των γονιών της για να περάσει τα Χριστούγεννα. Όταν ανακαλύπτει πως έχει πουληθεί σε έναν άγνωστο, αποφασίζει να το διεκδικήσει. Προσπαθεί με κάθε τρόπο να οδηγήσει τον νέο ιδιοκτήτη, Michael, στην φυλακή. Μέσα από διάφορα περιστατικά, οι δύο τους ανακαλύπτουν την ευχάριστη πλευρά του κοινού παρελθόντος τους με την βοήθεια ενός σκύλου.
     Υπάρχει ακόμα και η ταινία ''The Dog who saved the Holidays''. Η οικογένεια Bannister θα περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων με την θεία Barbara στην Νότια Καλιφόρνια. Εκεί τους περιμένει ένα δώρο-έκπληξη: ένα κουτάβι ονόματι Eve. Ενθουσιάζονται όλοι μαζί της, εκτός από τον Zeus, τον σκύλο της οικογένειας. Στο τέλος, οι δύο τους συνεργάζονται, προκειμένου να φυλάξουν το σπίτι από κλέφτες.
    H Εmma Conner αναλμβάνει πάλι δράση στην ''12 Dogs of Christmas: Great Puppy Rescue''. Ένας μεγιστάνας θέλει να κλείσει το καταφύγιο σκύλων της περιοχής, προκειμένου να εκμεταλλευτεί το οικοπέδο. Η πρωταγωνίστρια θα κάνει τα πάντα, ώστε να μην βρεθούν οι τετράποδοι φίλοι της στον δρόμο.
     Επιπλέον, μπορείτε να δείτε την " Α Christmas Wedding Tail''. O Rusty, ένα λαμπραντόρ, ερωτεύται την Jackie. To ίδιο, όμως, θα συμβεί και στα αφεντικά τους, την Suzan, μία άνεργη ανύπαντρη μητέρα και τον Jake, έναν μοναχικό μπαμπά. Ο γάμος τους έχει προγραμματιστεί την ημέρα των Χριστουγεννών. Θα καταφέρουν να παντρευτούν, αφού η συνεννόηση στην οικογένεια είναι αδύνατη;  Μία άλλη ταινία έχει τίτλο: ''Golden Christmas 2: The second tail''. O Rod Katherine είναι συνταξιούχοι στην Φλόριντα. Η γειτόνισσα τους, Lisa, προσφέρεται μία μέρα να βγάλει βόλτα τον σκύλο τους, Jake, μαζί με άλλα τρία κουτάβια. Όλοι μαζί θα γίνουν η αιτία να διακόψουν μία πρόταση γάμου. Τέλος, συστήνεται ανεπιφύλακτα η ταινία ''I want a dog for Christmas-Charlie Brown'' με πρωταγωνιστή τον Snoopy. 
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Πρωταγωνιστές σε χριστουγεννιάτικες ταινίες... Rating: 5 Reviewed By: Press-Gr
    Scroll to Top