Η Ισραηλινή εταιρεία Steakholder Foods σε συνεργασία με την Umami Meats από την Σιγκαπούρη
δημιούργησαν το πρώτο τρισδιάστατο φιλέτο ψαριού χρησιμοποιώντας ζωικά κύτταρα που δημιουργήθηκαν σε εργαστήριο.
Σκοπό έχει να μειώσει το αντίκτυπο που έχει η αλιεία και η ιχθυοκαλλιέργεια στο περιβάλλον.
Η Umami Meats ελπίζει να φέρει το προϊόν το επόμενο χρόνο στην αγορά ξεκινώντας από την Σιγκαπούρη και μετά στις ΗΠΑ και στην Ιαπωνία.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου