728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Κυριακή 14 Ιουλίου 2024

    Στην καρδιά της θάλασσας

    Ένας από τους ελάχιστους διασωθέντες του φαλαινοθηρικού Έσεξ διηγείται στον Χέρμαν Μέλβιλ, κατοπινό συγγραφέα του «Μόμπι Ντικ», τα πραγματικά γεγονότα του τραγικού ναυαγίου, όπως εκτυλίχθηκαν 30 χρόνια πριν.
    Το χειμώνα του 1820, το φαλαινοθηρικό «Έσεξ» από το Ναντάκετ της Μασαχουσέτης δέχθηκε επίθεση από κάτι που κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει: μια φάλαινα τεραστίων διαστάσεων και δύναμης, με μια σχεδόν ανθρώπινη αίσθηση εκδίκησης. 
    Το πλήρωμα του πλοίου που καταφέρνει να επιβιώσει, θα φτάσει στα άκρα και θα κάνει το ακατόρθωτο, προκειμένου να μείνει ζωντανό. Έχοντας να αντιμετωπίσουν ισχυρούς ανέμους, ασιτία, πανικό και απελπισία, οι άνδρες θα φτάσουν να αμφισβητήσουν ακόμη και τις βαθύτερες αντιλήψεις τους, από την αξία της ζωής τους μέχρι την ηθική της δουλειάς τους, την ώρα που ο καπετάνιος τους, αναζητά το δρόμο για τη σωτηρία τους και ο πρώτος ύπαρχος του, θέλει να κυνηγήσει και να σκοτώσει την φάλαινα.

    Ο βραβευμένος με Όσκαρ Ρον Χάουαρντ σκηνοθετεί μια περιπέτεια, βασισμένη στο best seller βιβλίο του Ναθάνιελ Φίλμπρικ ''Στην καρδιά της θάλασσας''. 
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Στην καρδιά της θάλασσας Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top