728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

    ΒΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ! Γιατί κατηγορείται ο μεγαλύτερος χορηγός των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι


    Το σημαντικότερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς αρχίζει στο Παρίσι και μέγας χορηγός της διοργάνωσης είναι η εταιρεία LVMH στην οποία ανήκουν οι οίκοι μόδας Louis Vuitton, Fendi και άλλοι. 

    Όμως, η εταιρεία αυτή δεν θα έπρεπε να συνδέεται με το Ολυμπιακό ιδεώδες, σύμφωνα με την ΡΕΤΑ, αφού κακοποιεί και σκοτώνει ζώα. Συγκεκριμένα, έρευνες της φιλοζωικής οργάνωσης στην Ασία έδειξε πως ο οίκος Louis Vuitton προμηθεύεται για τα προϊόντα του δέρμα φιδιών από σφαγεία στην Ινδονησία και δέρμα κροκόδειλων από φάρμες στο Βιετνάμ.

    Η ΡΕΤΑ, η οποία είναι αντίθετη με την χρήση δέρματος και γούνας στα ρούχα, έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό καμπάνια κατά του γαλλικού οίκου μόδας. Μάλιστα, πρόσφατα, φώτισε τον πύργο του Άιφελ γράφοντας το σύνθημα: ''Louis Vuitton: σταματά να χρησιμοποιείς δέρμα εξωτικών ζώων'', ενώ κυκλοφόρησε και μια αφίσα με την μασκότ των Αγώνων κρατώντας μια τσάντα από δέρμα κροκόδειλου. 



    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΒΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ! Γιατί κατηγορείται ο μεγαλύτερος χορηγός των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top