728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

    ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΨΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ GUCCI! Γιατί κατηγορείται ο οίκος μόδας

    Ένα θέμα ταμπού για την βιομηχανία της μόδας φθάνει στα δικαστήρια. Ενώπιον της δικαιοσύνης θα δώσει εξηγήσεις ο οίκος μόδας Gucci για την πρακτική του να χρησιμοποιεί δέρμα ζώων στα προϊόντα του. 
    Η Tracy Cohen η οποία εργαζόταν για 18 χρόνια στον ιταλικό οίκο μόδας και σ' αυτό το διάστημα πούλησε, όπως ισχυρίζεται, προϊόντα 50 εκατομμυρίων στο κατάστημα στο Σικάγο έχει καταθέσει αγωγή εναντίον του Gucci και τον κατηγορεί πως την υποχρέωνε να εξαπατά τους πελάτες για τις τσάντες από δέρμα εξωτικών ζώων.
    Συγκεκριμένα, είχε την εντολή να λέει στους πελάτες ότι ήταν από δέρμα πύθωνα που είχε προέλθει με φυσικό τρόπο και δεν υπήρχε θέμα κακοποίησης. 
    ''Εμπιστευόμουν τον εργοδότη μου κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης, ο οποίος μου έλεγε  ψέματα. Και εγώ εν αγνοία μου παραπλανούσα τους πελάτες, πολλοί εκ των οποίων αγαπούν τα ζώα'' αναφέρει στην αγωγή της, μέσω της οποίας κατηγορεί τον Gucci και για ρατσιστικά σχόλια σχετικά με την ηλικία της και την ψυχική της υγεία. 
    Σημειώνει πως δεν θα έλεγε ψέματα, αν ήξερε την πραγματικότητα, ενώ βασίζεται και στην έρευνα της ζωοφιλικής οργάνωσης ΡΕΤΑ που αποκαλύπτει πως δύο φάρμες με πύθωνες στην Ταϊλάνδη τους προμηθεύουν με δέρμα. 
    Και αναφέρει:''ελπίζω κάθε πελάτης που έδειξε εμπιστοσύνη στον οίκο μόδας να αποζημιωθεί για τα ψέματα και αυτή η υπόθεση να φέρει στο φως τον πόνο που περνούν όλα αυτά τα ζώα''. 
     
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΨΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ GUCCI! Γιατί κατηγορείται ο οίκος μόδας Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top