728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024

    ΣΩΖΟΝΤΑΣ ρινόκερους! Γιατί ένα αγόρι βραβεύθηκε από τον πρίγκιπα Χάρι


    Η αγάπη του για τους ρινόκερους ξεκίνησε από τότε που ήταν 8 χρονών και η προσπάθειά του ξεκίνησε το 2015. Τότε, ο Hunter Mitchell έμαθε για ένα μικρό ρινόκερο ονόματι Osita στο Aquila Private Game Reserve.
    Με την βοήθεια των γονιών του Glen και Lynel Mitchell άρχισε το πρόγραμμα Raise the Baby Rhino, συγκέντρωσε χρήματα και έτσι βοήθησε το μικρό εγκαταλελειμμένο, το οποίο κατάφερε να γυρίσει στη φύση.
    Από τότε αποφάσισε να ξεκινήσει την δράση του με την βοήθεια διάφορων οργανώσεων. 
    ''Στη Νότια Αφρική έχουμε την τύχη να ζουν πολλά μοναδικά ζώα και δυστυχώς δεν είναι μυστικό πως οι ρινόκεροι είναι σε δύσκολη κατάσταση. Θέλω να βοηθήσω πολλούς ορφανούς και τραυματισμένους ρινόκερους στη Νότια Αφρική και να τους δώσω μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή'' είχε πει ο ίδιος.
    Η προσπάθειά του αναγνωρίσθηκε και το 2019 έλαβε το βραβείο Νταϊάνα που καθιερώθηκε στη μνήμη της πριγκίπισσας Νταϊάνα από τον γιο της τον πρίγκιπα Χάρι και την σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ. 



    ''Ήμουν ενθουσιασμένος αλλά και νευρικός που τους συνάντησα και ήταν τόσο καλοί, έδειξαν ενδιαφέρον γι' αυτό που κάνω με τους ρινόκερους'' είχε δηλώσει ο Hunter Mitchell. 
    Ο ίδιος είχε πει πως θέλει να γίνει κτηνίατρος και να ευαισθητοποιήσει τους ανθρώπους για τους ρινόκερους προσθέτοντας: ''Χρειάζεται να σώσουμε αυτούς τους ευγενείς γίγαντες''. 

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΣΩΖΟΝΤΑΣ ρινόκερους! Γιατί ένα αγόρι βραβεύθηκε από τον πρίγκιπα Χάρι Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top