Αν θέλετε μία χειροποίητη και εύκολη λιχουδιά για τον σκύλο σας, τότε δεν έχετε παρά να διαβάσετε την συνταγή που ακολουθεί.
Θα χρειαστείτε:
Υλικά
3 κούπες...
αλεύρι ολικής άλεσης
Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τόνο αντί για σολωμό. Καλύτερα είναι να χρησιμοποιήσετε τόνο κονσέρβα σε νερό.
Θα χρειαστείτε:
Υλικά
3 κούπες...
αλεύρι ολικής άλεσης
225 γρ σολωμό φρέσκο
1 αυγό
3 ½ κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1/2 κούπα νερό
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 150οC. Μην ξεχάσετε να τοποθετήσετε στο ταψί αντικολλητικό χαρτί ψησίματος.
Ψήνετε τον σολωμό για 15 λεπτά και τον αφήνετε να κρυώσει.
Ανακατεύετε το ψάρι με νερό, μέχρι να γίνει μείγμα ομοιογενές.
Στο μείγμα προσθέτετε το αλεύρι, το αυγό και το λάδι. Τα ανακατεύετε όλα είτε με το χέρι είτε με το μίξερ μέχρι να γίνει ζύμη μαλακή και να πλάθεται.
Δίνετε διάφορα σχήματα. Βάζετε τα κουλουράκια στον φούρνο και ψήνετε για περίπου 20 λεπτά στους 150οC.
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 150οC. Μην ξεχάσετε να τοποθετήσετε στο ταψί αντικολλητικό χαρτί ψησίματος.
Ψήνετε τον σολωμό για 15 λεπτά και τον αφήνετε να κρυώσει.
Ανακατεύετε το ψάρι με νερό, μέχρι να γίνει μείγμα ομοιογενές.
Στο μείγμα προσθέτετε το αλεύρι, το αυγό και το λάδι. Τα ανακατεύετε όλα είτε με το χέρι είτε με το μίξερ μέχρι να γίνει ζύμη μαλακή και να πλάθεται.
Δίνετε διάφορα σχήματα. Βάζετε τα κουλουράκια στον φούρνο και ψήνετε για περίπου 20 λεπτά στους 150οC.
Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τόνο αντί για σολωμό. Καλύτερα είναι να χρησιμοποιήσετε τόνο κονσέρβα σε νερό.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου