Υλικά:
2 κούπες αλεύρι ολικής αλέσεως
1/3 κούπας τριμμένο τυρί τσένταρ
1/4 κούπας τριμμένο τσένταρ παρμεζάνα
1/3 κούπας χυμό μήλου ή ψιλοκομμένο μήλο
2 κουταλιές της σούπας...
ελαιόλαδο
Διαδικασία:
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180οC. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύετε τα υλικά και προσθέτετε τρεις κουταλιές της σούπας νερό, για να γίνει η ζύμη.
Πλάθετε κουλουράκια και τα τοποθετείτε στο ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
Ψήνετε για 30 λεπτά. Ύστερα φυλάσσετε τα κουλουράκια σε τάπερ.
2 κούπες αλεύρι ολικής αλέσεως
1/3 κούπας τριμμένο τυρί τσένταρ
1/4 κούπας τριμμένο τσένταρ παρμεζάνα
1/3 κούπας χυμό μήλου ή ψιλοκομμένο μήλο
2 κουταλιές της σούπας...
ελαιόλαδο
Διαδικασία:
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180οC. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύετε τα υλικά και προσθέτετε τρεις κουταλιές της σούπας νερό, για να γίνει η ζύμη.
Πλάθετε κουλουράκια και τα τοποθετείτε στο ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
Ψήνετε για 30 λεπτά. Ύστερα φυλάσσετε τα κουλουράκια σε τάπερ.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου