Υλικά
για την ζύμη
3 κούπες αλεύρι ολικής αλέσεως
1 αυγό καλά χτυπημένο
και ένα κουταλάκι μπέκιν
1 κούπα νερό
Υλικά
για την σάλτσα
ελαιόλαδο
ντομάτα
1 κούπα...
τυρί παρμεζάνα τριμμένο
1 καρότο ψιλοκομμένο
Διαδικασία
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 190oC. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύετε το αλεύρι, το αυγό και το νερό. Βάλτε το μείγμα στο ψυγείο για 1 ώρα.
Στη συνέχεια πλάθετε την ζύμη και προσθέτετε την υπόλοιπη σάλτσα. Ψήνετε για 10-12 λεπτά.
για την ζύμη
3 κούπες αλεύρι ολικής αλέσεως
1 αυγό καλά χτυπημένο
και ένα κουταλάκι μπέκιν
1 κούπα νερό
Υλικά
για την σάλτσα
ελαιόλαδο
ντομάτα
1 κούπα...
τυρί παρμεζάνα τριμμένο
1 καρότο ψιλοκομμένο
Διαδικασία
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 190oC. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύετε το αλεύρι, το αυγό και το νερό. Βάλτε το μείγμα στο ψυγείο για 1 ώρα.
Στη συνέχεια πλάθετε την ζύμη και προσθέτετε την υπόλοιπη σάλτσα. Ψήνετε για 10-12 λεπτά.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου