πρόσφατη έρευνα στην κινεζική πόλη Hejian η οποία θεωρείται η πηγή των μπέργκερς με κρέας γαϊδουριού έδειξε ότι τα εστιατόρια δεν χρησιμοποιούν κρέας γαϊδουριού αλλά κρέας από άλογο, μουλάρι και γουρούνι, επειδή είναι πιο φθηνά.
Συγκεκριμένα, το κρέας γαϊδουριού κοστίζει 100 ως 150 γουάν, 15 ως 23 δολλάρια, το κιλό, ενώ το κρέας των άλλων αξίζει τα μισά.
Μάλιστα, στην Κίνα λέγεται ότι ''στον παράδεισο υπάρχει κρέας δράκου, στην γη υπάρχει κρέας γαϊδουριού''.
Συγκεκριμένα, το κρέας γαϊδουριού κοστίζει 100 ως 150 γουάν, 15 ως 23 δολλάρια, το κιλό, ενώ το κρέας των άλλων αξίζει τα μισά.
Μάλιστα, στην Κίνα λέγεται ότι ''στον παράδεισο υπάρχει κρέας δράκου, στην γη υπάρχει κρέας γαϊδουριού''.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου