Το αλάτι ή το υδροχλωρικό Νάτριο όπως ονομάζεται επιστημονικά εδώ και χιλιάδες χρόνια είναι ένα απαραίτητο συστατικό για τη καλή λειτουργία και για την ηλεκτρολυτική ισορροπία των κυττάρων . Αυτό είναι απαραίτητο επίσης συντηρητικό των τροφών που τις προφυλλάσει από το να μην αλλοιώνονται . Το αλάτι επίσης δίνει γεύση και ενδυναμώνει με τη γεύση την αίσθηση της γεύσης και η τροφή γίνεται περισσότερο ελκυστική. και πιο τραγανή. Αυτά είναι βέβαια τα πλεονεκ΄τηματα για το αλάτι , όσον αφορά όμως το σκύλο πρέπει να γνωρίζουμε ότι και ο σκύλος χρειάζεται το αλάτι αλλά με μέτρο και σρισμένη ποσότητα.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου