728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024

    Αυτό το ανάπηρο κορίτσι χρειάζεται έναν άνθρωπο με μεγάλη καρδιά

    Η Μαργαριτούλα μας έχει ανάγκη ένα σπίτι και έναν άνθρωπο με μεγάλη καρδιά για να την φροντίσει.
    Το κοριτσάκι μας είχε εμφανιστεί πριν κάποια χρόνια στο village. Ήταν ένα χαρούμενο πλάσμα που έπαιζε με ότι έβρισκε για παιχνίδι και αγαπούσε τους ανθρώπους. Όμως κάποιοι φρόντισαν να καταστρέψουν τη ζωούλα της. Την μετέφεραν και την πέταξαν σε άλλη περιοχή όπου τραυματίστηκε και ξεκίνησαν τα δεινά της. Τη βρήκαμε, χειρουργήθηκε και ήρθε στην οικογένειά μας.
    Τα τελευταία 2 χρόνια όμως παρέλυσε στα πίσω πόδια. Παρ' όλη την κατάστασή της έχει θέληση για ζωή. Περιμένει τη βόλτα της με το καρότσι της , τα χάδια και τις λιχουδιές και ότι καλό μπορεί να της προσφέρει η ζωή στο καταφύγιο όπου ως τώρα είναι το σπίτι της.
    Πλέον όμως είναι επιτακτική η ανάγκη να πάει σε σπίτι ώστε να φροντίζεται. Οι κατακλίσεις που έχει δεν είναι δυνατόν να φροντίζονται σωστά στο χώρο μας. Χρειάζεται κάποιον να της γυρίζει τα πόδια από την άλλη μεριά και να την κρατάει καθαρή.
    Εμείς δεν είμαστε όλες τις ώρες εκεί ώστε να έχει τη φροντίδα που πρέπει.
    Γνωρίζουμε ότι δεν είναι εύκολη η φροντίδα ενός ανάπηρου σκύλου αλλά θέλουμε να κάνουμε μια ύστατη προσπάθεια μήπως βρεθεί , έστω και με πληρωμή μια λύση για το κορίτσι μας γιατί δεν θα εξελιχθεί καλά λόγω των κατακλίσεων.
    Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει ή γνωρίζει κάπου όπου μπορεί να φροντιστεί σωστά, ας μας στείλει μήνυμα στη σελίδα μας.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Αυτό το ανάπηρο κορίτσι χρειάζεται έναν άνθρωπο με μεγάλη καρδιά Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top