728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024

    ΔΩΡΟ ΜΕ ΝΟΗΜΑ από τη Στέλλα Μακάρτνεϊ στη Νάνα Μούσχουρη για τα γενέθλιά της

    Γενέθλια έχει σήμερα, 13 Οκτωβρίου, η Νάνα Μούσχουρη και κλείνει τα 90. Γι' αυτό η σχεδιάστρια μόδας Στέλλα Μακάρτνεϊ με την φιλοζωική οργάνωση ΡΕΤΑ της έχουν στείλει ένα δώρο: μια οικολογική γούνα που είναι δημιούργημα της κόρης του Πολ Μακάρτνεϊ και δεν προέρχεται από ζώα (φωτο). 
    Η ΡΕΤΑ και η Βρετανίδα σχεδιάστρια μόδας επέλεξαν την διάσημη τραγουδίστρια, ώστε να την πείσουν ν' ακολουθήσει το παράδειγμα κι άλλων διάσημων γυναικών, για παράδειγμα Κάρλα Μπρούνι και Μισέλ Ομπάμα, και να σταματήσει να επιλέγει προϊόντα που έχουν προέλθει από κακοποιημένα ζώα. 
     Η οργάνωση σημειώνει πως σε χώρες όπου η Νάνα Μούσχουρη γνώρισε μεγάλη επιτυχία, όπως η Γαλλία και η Γερμανία, έχουν απαγορεύσει την εκτροφή ζώων για την παραγωγή γούνας, ενώ στην Ελλάδα η βιομηχανία καταρρέει και καταλήγει λέγοντας πως πλέον δεν χρειάζεται να κακοποιούνται και σκοτώνονται ζώα για να ντυνόμαστε ζεστά και κομψά. 
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΔΩΡΟ ΜΕ ΝΟΗΜΑ από τη Στέλλα Μακάρτνεϊ στη Νάνα Μούσχουρη για τα γενέθλιά της Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top