728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

    Φιλοζωικό Πανηγύρι και Wag-A-Thon 2024

    Στα 20 περίπου χρόνια εθελοντικής προσφοράς στα αδέσποτα πλάσματα της πόλης μας , το Α και το Ω της δράσης μας στηρίζεται στη λέξη ΑΓΑΠΩ και μόνο σε αυτή. Σε όλες τις φίλες και τους φίλους του συλλόγου μας, σε όλους εσάς τους πολύτιμους ανθρώπους που υποστηρίζετε το φιλοζωικό μας αγώνα και έχουμε χτίσει σχέσεις καρδιάς και εμπιστοσύνης, απευθύνουμε πρόσκληση για την τριήμερη εκδήλωση μας που θα πραγματοποιηθεί στις 4-5-6 Οκτωβρίου , στον πεζόδρομο του άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας και στο ύψος του ΠΙΠΙΕΔ Λεωφόρος Δεκελείας 152.
    Αισθανόμαστε μεγάλη συγκίνηση επειδή η πρώτη ημέρα της εκδήλωσης μας συμπίπτει με την παγκόσμια ημέρα των ζώων!
    Μια ημέρα για δράση και υποστήριξη των ζώων και των δικαιωμάτων τους.
    Την Παρασκευή 4/10 θα σας περιμένουν οι πάγκοι μας φορτωμένοι με υπέροχα πράγματα για να κάνετε τα φθινοπωρινά σας ψώνια , βοηθώντας με τις αγορές σας να μαζευτούν χρήματα ώστε να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις ανάγκες των δεκάδων αδέσποτων ζώων που φροντίζουμε.
    Ενώ το μπαζάρ θα υπάρχει πάντα σε εξέλιξη, το Σάββατο στις 5/10 και στις 17:00 μμ. θα δώσουμε το πιο γλυκό ραντεβού στο αντάμωμα των υιοθετημένων μας, πρώην αδέσποτων ζώων που διασώσαμε και τώρα πια ζουν ευτυχισμένα στα σπίτια τους.
    Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί μια ιδιαίτερη δράση.
    Μερικά από τα σκυλάκια του καταφυγίου θα βγουν βόλτα σε μια πολύ όμορφη και βατή διαδρομή στην πόλη , σε μια υπέροχη σκυλοπομπή, στο θρυλικό wagathon που συμβαίνει επί 14 ολόκληρα χρόνια.
    Δεν θα είναι μόνα τους!!!
    Θα τα συνοδεύουν οι χειριστές τους αλλά και πολλά κατοικίδια σκυλάκια που μαζί με τους κηδεμόνες τους θα τα συνοδεύσουν σε αυτή τη βόλτα!
    Μια ευκαιρία ώστε να δει όλος ο κόσμος τα διαμάντια που κρύβονται μέσα στα κλουβιά , τα γλυκά πλάσματα που λαχταρούν μια αγκαλιά , ένα χάδι, ένα σπίτι.
    Ένα τριήμερο γεμάτο από αγάπη και αγάπη και αγάπη …
    Μην χάσετε αυτήν την εκδήλωση!!!
    Σας περιμένουμε με χαρά!!!
    Σας ευχαριστούμε που στέκεστε δίπλα μας!
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Φιλοζωικό Πανηγύρι και Wag-A-Thon 2024 Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top