Το Bacardi εξετάζει αν η εξελιγμένη ρομποτική μπορεί να το βοηθήσει να εντοπίζει τις μικρές αλλά κοστοβόρες διαρροές αιθανόλης στις αποθήκες του.
Το ουίσκι ωριμάζει σε διάστημα τουλάχιστον 3 ετών μέσα στο βαρέλι, όμως γίνεται απώλεια υγρού με την διαρροή αιθανόλης.
Το 2021 το γνωστό ποτό είχε χρησιμοποιήσει γι' αυτό το λόγο έναν σκύλο κόκερ σπάνιελ.
Τώρα έχει αναθέσει σε δοκιμαστικό στάδιο το ρόλο αυτό, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Έρευνας για το Σκωτσέζικο Ουίσκι, σ' ένα σκύλο ρομπότ, ο οποίος θα βρίσκει τις διαρροές με τους αισθητήρες του στην αποθήκη του κοντά στην Γλασκώβη.


0 comments:
Δημοσίευση σχολίου