...στην Ιταλία και στη Γαλλία όπου υπάρχουν αμπελώνες και παράγουν σαμπάνια, οι παραγωγοί καλλιεργούν και μέλισσες, γιατί αφενός μεν παράγουν μέλι αλλά το κυριότερο είναι ότι οι μέλισσες βοηθούν στη καλύτερη βιοποικιλότητα του αμπελώνος που αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη καλύτερη ποικιλία σταφυλιών και άρα την καλύτερη παραγωγή κρασιού αλλά και σαμπάνιας...
Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021
- Blogger Comments
- Facebook Comments
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου