728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Κυριακή 11 Αυγούστου 2024

    ΚΑΝΕΛΟ! Ένας ακόμα σκύλος που έγινε ταινία για την πίστη και την αφοσίωσή του

    Ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου και υπάρχουν πολλές ιστορίες που αποδεικνύουν την πίστη και την αφοσίωσή του. 
    Μια τέτοια είναι αυτή για τον Κανέλο από την Καντίθ της Ισπανίας που πέρασε 12 χρόνια έξω από την πόρτα του νοσοκομείου περιμένοντας τον άνθρωπό του, κερδίζοντας έτσι τον σεβασμό των κατοίκων της πόλης. 
    Χτυπήθηκε από αυτοκίνητο και πέθανε το 2002 και προς τιμή του τοποθετήθηκε μια πλάκα στην πόλη και δόθηκε το όνομά του σε δρόμο ύστερα από αίτημα των κατοίκων. 
    Τώρα έρχεται μια ταινία κινουμένων σχεδίων ν' αφηγηθεί την ιστορία του.
    'Είμαστε περήφανοι που παρουσιάζουμε το τρέιλερ της τελευταίας ταινίας μας μικρού μήκους 'Κανέλο' έγραψε η εταιρεία παραγωγής Animagic Studios στο προφίλ της στο Instagram.
    Σύμφωνα με την περίληψη, ''εξαιτίας της ασθένειας του, ο Μανόλο έφευγε από το αυτοσχέδιο σπίτι του, πήγαινε στο νοσοκομείο για τη θεραπεία και στο τέλος της ημέρας επέστρεφε. Όμως, ήρθε η στιγμή που δεν γύρισε, αλλά ο Κανέλο περίμενε''.
    Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο Youtube στις 26 Αυγούστου την Παγκόσμια Ημέρα Σκύλου.  
     



    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΚΑΝΕΛΟ! Ένας ακόμα σκύλος που έγινε ταινία για την πίστη και την αφοσίωσή του Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top